Tel: +32 56 41 35 70 - E-mail: info@solidor.be

Missie & Visie

Solidor heeft van bij de oprichting een duidelijke visie en missie ontwikkeld: het streven naar een buitengewoon hoog en constant kwaliteitsniveau in rubber en kunststof producten en diensten voor zijn klanten. Dit doel willen we bereiken door blijvend te investeren in een state-of-the-art machinepark, in eigen onderzoek en ontwikkeling en door met oplossingen voor de dag te komen die beantwoorden aan alle huidige en toekomstige noden van de markt.

fabriek kunststof producten en rubber

Verhuis

Recent werd er industriegrond (13.330 m2) met een bestaand gebouw aangekocht op de industriezone in Wevelgem.

Deze investering dient als uitbreiding voor de productie en stockage van onze producten om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

verhuis solidor

Bedrijfsactiviteit

Solidor Rubber & Products, gevestigd in het West-Vlaamse Wevelgem, is een gerenommeerd fabrikant van rubber- en kunststof producten/oplossingen voor een ruime keuze aan toepassingen in de bouw, machinebouw, chemische nijverheid, voedingsindustrie en andere sectoren. Naast een ruim aanbod aan eigen producten en standaardoplossingen wordt bijzonder veel aandacht besteed aan specifieke oplossingen op maat van de individuele klant.

productie van kunststof producten

Historiek

Solidor heeft sinds zijn stichting in 1978 een totaal nieuwe generatie van rubber en kunststof producten gecreëerd. Dankzij de voortdurende investeringen in hoogtechnologische machines en personeel produceert het bedrijf complexe extrusieprofielen voor tal van vooraanstaande bedrijven in binnen- en buitenland. Als toonaangevend rubber fabrikant in zijn sector is Solidor synoniem van kwaliteit, snelheid en service.

stockage voor kunststpf productie